Головна » 2018 » Серпень » 29
2018-08-29, 18:50

З третього вересня починається запис до музейних гуртків «Юні музеєзнавці» та «Юні краєзнавці». Ліцеїстам, які бажають прийняти участь у роботі гуртків та/або музейного комплексу, необхідно у період з 3 до 7 вересня подати свою заяву (за наявності паспорту) або заяву від батьків (учням, що не мають паспорту).

Робота гуртка «Юні музеєзнавці» передбачає збір старовинних світлин і речей, оновлення експозиції музейного комплексу, складання та проведення в урочний та позаурочний час екскурсій для учнів та гостей ліцею.

Учні гуртка «Юні краєзнавці» проводять збір джерел локальної та регіональної історії (старовинні світлини і речі, документи), пишуть дослідницькі роботи до Малої академії наук України, приймають участь у Всеукраїнський пошуково-краєзнавчих акціях та конкурсах, підтримують роботу сайту музейного комплексу та його сторінок і груп у соціальних мережах.

Заяви надавати Бутенко Юрію Олександровичу («Юні краєзнавці», ліцей, кабінет №264, 063-80-82-936) та Діденко Людмилі Василівні («Юні музеєзнавці», 098-825-36-21).

Завантажити заяву від батьків

Завантажити власну заяву